Pagina's

15-09-14

Opvallende berichtjes in de krant

1.      Henk Krol keert tijdelijk terug als Tweede Kamerlid namens 50Plus. Hij mag dan een mooie babbel hebben, maar hij had zich niet beschikbaar moeten stellen. (Dat maakt hem nog ongeloofwaardiger dan hij al is! Een linkmiegel dus. Een gladjanus.)


 2.      De leider Ahmed Godane van de terreurorganisatie al-Shabaab blijkt dus toch te zijn omgekomen door een Amerikaanse luchtaanval van onlangs. (Eerder was een bericht over zijn dood ingetrokken door persbureau Reuters. Dus is mijn vraag: “Waarom heeft dat persbureau het eerder bericht ingetrokken?”)


 3.      De wederopbouw van Gaza kost ruim 6 miljard euro om de schade te herstellen die door de Israëlische lucht- en grondaanvallen is aangericht. (Ik heb niet gelezen of gehoord of Israël bereid is de schade geheel of gedeeltelijk te vergoeden.)


 4.      In het Servische deel van Bosnië-Herzegovina worden straten en pleinen vernoemd naar de genocideverdachten Karadzic en Mladic. Dat zei president Dodik van de Bosnische deelrepubliek Srpska. (Lees Kuifje en de Scepter van Ottokar maar eens, dan wordt alles wel duidelijk.)Geen opmerkingen:

Een reactie posten