Pagina's

20-11-14

"Klein Nieuws", maar grote gevolgen


1.      In Almelo heeft een man van 31 jaar een 15-jarig meisje, dat als Zwarte Piet deel uitmaakte van een sinterklaasoptocht, klappen gegeven. Het meisje raakte gewond aan haar oog. De man werd gearresteerd en moet voor de rechter verschijnen. (Een poosje celstraf werkt (misschien) beter dan de roe!)

(Geen recente foto gevonden.)
2.      Koningin Máxima is afgelopen weekeinde voor familiebezoek naar Argentinië gereisd, omdat haar vader, Jorge Zorreguieta (86 jaar oud), ernstig ziek zou zijn en in een ziekenhuis zou liggen. (Hij is de man die beweert dat hij niet van de smerige oorlog in de tijd van het Videla-regime heeft afgeweten; hij heeft dus bewust een “Ich habe es nicht gewußtverklaring afgelegd.)

3.      Windmolenparken in het Noorden moeten volgens PvdA-Kamerlid Jan Vos desnoods worden afgedwongen. (Ja, nog gaan dreigen ook! Het Noorden beleeft al genoeg ellende aan de gevolgen van de gaswinning. De man (Vos) weet werkelijk niet waar hij het over heeft. “Wind en biomassa” mogen in de ogen van minister Kamp dan de klappers zijn, maar laat hij eerst maar eens een rechtvaardig besluit nemen o.a. over de gaswinning in het Noorden.)

4.      Deze week stond “seksrabbijnEliezer Berland (77 jaar) voor de rechter in Haarlem. De man, die daar met 20 orthodoxe geloofsgenoten was, wordt o.a. door Israël gezocht, omdat hij vrouwen zou hebben misbruikt. Hij zegt impotent te zijn, dus aanranding? “Het kan niet eens”, zou hij gezegd hebben. Op 1 december 2014 doet de rechter uitspraak. [Misschien is hij werkelijk impotent, maar dat wil niet zeggen dat hij niet met zijn tengels aan die vrouwen zou hebben gezeten. (Lees: Onzedelijk betasten.)]

1 opmerking:

  1. 1. Gisteravond kwam het bericht van NOS Journaal dat Jorge Zorreguieta zou zijn overleden. Dat bericht werd later ingetrokken.
    2. In het Dv/hN van 20-11-2014 was te lezen dat minister Kamp van Economische Zaken op woensdag 17 december 2014 het Gaswinningsbesluit bekend zal maken.

    BeantwoordenVerwijderen