Pagina's

15-01-15

"Kamp is een Ramp" zegt het Noorden

Er zijn in het verleden miljoenen verdiend aan steenkool uit de grond in Limburg (ja, door wie precies?), maar wat hebben de gedupeerde Limburgers gekregen?

Ook in het Zuiden (Limburg) heeft de politiek nagelaten het beste voor hun kiezers te willen doen. Ook daar is het wantrouwen jegens de politiek. de hotemetoten en de slimme jongens alleen maar toegenomen.

In het Noorden wordt een enorme hoeveelheid gas uit de grond gehaald waaraan vele miljoenen is en nog steeds wordt verdiend.

De plaatselijke en provinciale politiek zijn bezig om het minister Kamp en de NAM flink lastig te maken.Het is toch SCHOKKEND dat volgens het uitgelekte rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) de minister en de NAM de veiligheid van de regio hebben verkwanseld!

Groningers - de meeste mensen in het Noorden wel - gaan er gewoon van uit dat zij degenen, die zij vertrouwen, ook kunnen kiezen om hun belangen goed te kunnen behartigen.

Dat blijkt dus niet het geval te zijn.

Het vertrouwen is veranderd in wantrouwen.

Het is maar goed dat een klokkenluider de inhoud van het ontwerprapport van de OVV naar buiten heeft gebracht.

Eigenlijk zou het hoofdkantoor van de NAM in het centrum van het gaswinningsgebied moeten staan.
Ook het ministerie van minister Kamp zou daar moeten staan. En niet te vergeten de woningen van alle verantwoordelijke politici.

Gaswinning moet onmiddellijk stoppen en er moet een onafhankelijk en diepgaand onderzoek komen o.a. naar de vraag hoe het verder moet.

De volksvertegenwoordigers zijn aan zet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten