Pagina's

19-01-15

"Weet ik veel voor de hoeveelste keer een VVD'er!" (En meer bijzondere BERICHTEN.)

 1. "Belastingvoordelen voor de (aller)rijksten." Allerlei voordelen op belastinggebied weten zij te vinden, te omzeilen en te vinden. Obama weet dat ook en hij wil de rijken meer belasting laten betalen.
 2. "Iedereen bij de PvdA beseft: door met de VVD is enige optie". Een verkeerde KOP in de krant? Beseft iedereen dat wel? (Met de nadruk op iedereen.) Afwachten dus maar. Op of na 18 maart a.s. weten we het zeker. 
 3. Alweer een VVD'er in de fout! (De hoeveelste? Heb ik iets tegen die partij? Neen. Ik ben niet politiek gebonden en zal dat (voorlopig) ook niet worden.) Waarom is de VVD zo vaak en ook zo vaak negatief in het nieuws? Ook nu weer. René Leegte, VVD'er en lid van de Tweede Kamer, is tijdens een telefoongesprek in de trein betrapt toen hij zijn strategie besprak hoe de politieke besluitvorming over de gaswinning in de provincie Groningen is te vertragen door meer onderzoek te vragen naar het verband met aardbevingen, hoe de Groningers te pappen en de pers te ontlopen. (Met wie voerde hij dat gesprek? Walgelijk gewoon! Wie wil/ gaat er nu nog stemmen op de VVD en de PvdA?!)

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nieuwe redactie: Je zult maar voor de VVD in de raad, provinciale staten, Tweede en Eerste Kamer zitten, of als VVD-Commissaris van de Koning moeten optreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is hij een 'verwarde' man?
  Gelooft hij in zijn eigen waarheid?
  Gelooft deze man überhaupt wel?
  Zo ja, waarin of waaraan dan?
  (Ongetwijfeld is hij een 'foute' VVD'er!)

  BeantwoordenVerwijderen