Pagina's

20-02-15

Bijzondere berichten (Vervolg)

1.      In “ideaal”, het magazine voor klanten van de ASN Bank van februari 2015, staat een interview met astronaut André Kuipers. Op de vraag “Ligt de bestemming van de mensheid op aarde of in de ruimte?” begon hij met te zeggen: “Mits we onszelf niet hebben vernietigd voor die tijd: ….” (Ik heb dezelfde gedachte.)
2.      Griekenland. Vandaag kan de regering voor hun kiezers beslissen: Slikken of stikken. (Het is wel jammer voor Nederland als het land kiest voor “stikken”. Weg is dan de 18 miljard euro. Het is dan maar zo!)
3.      De VVD wordt verder naar de afgrond geschoven. VVD-Kamerlid Mark Verheijen “schort zijn werkzaamheden als parlementariër tijdelijk op”. Jos van Rey (ook van de VVD) mag bepaalde getuigen (waaronder Ivo Opstelten) niet oproepen van de rechtbank in Rotterdam. ( Er worden weer spelletjes gespeeld, die het daglicht niet kunnen verdragen?)
4.      (Nieuw-Rusland komt nu bij Rusland en (de rest van) Oekraïne bij de EU?)
5.      De gaswinningsrisico’s werden genegeerd blijkt uit het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. (Waarom is dat nu pas vastgesteld? Het is iets wat het Noorden al lang wist! Maar waar was de media al die jaren? O.a. minister Kamp moet nu z.s.m. aftreden. Liefst onmiddellijk. De gasellende wordt nu verlegd naar de Waddeneilanden? Het is een schande! Mijn advies? Zeker niet gaan stemmen op VVD en PvdA!)
6.      Voetbal is toch een gezellig en sportief spelletje? (Laat de Italiaanse politie de (Feijenoordse?) hooligans maar eens flink aanpakken. In Nederland gebeurt het toch niet! Als Nederlander zijnde zou ik mij uit schaamte voorlopig niet in Italië  durven laten zien!  )


Is er dan helemaal geen positief nieuws meer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten