Pagina's

24-02-15

Is "gek nieuws" ook nieuws?


1.      Het 1ste lijsttrekkersdebat in Nieuwsuur was toch bedoeld voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart a.s.? (Toch niet voor de rechtstreekse verkiezingen van de leden van de Eerste Kamer of het afschaffen van de Eerste Kamer?)
2.      De provincie Limburg heeft geen problemen bij declaraties van de VVD'er! (Dus alle declaraties van de leden van provinciale en gedeputeerde staten zijn bij voorbaat OKÉ?)
3.      Het antisemitisme wordt aangewakkerd. Ook uit eigen gelederen. Onlangs gebeurde dat nog door Israël zelf door de gelden voor het Palestijnse overheidsapparaat te blokkeren. (Echt niet normaal.) Nu, in New York (!), was er een gerechtelijke veroordeling aan het adres van de Palestijnse regering om de nabestaanden van slachtoffers,die in Israël door terreurdaden om het leven zijn gekomen, te betalen. (Ook niet normaal toch?)
4.      V&D geeft de eigen werknemers, die lid zijn van een bond, 5,8% extrakorting op alle V&D-artikelen.
5.      De grenzen van Zwitserland moeten z.s.m. dicht. Voor al het verkeer. (Dus ook voor geld- en vakantieverkeer.)[Er is nog veel meer “gek” nieuws !!!]


1 opmerking:

  1. Verheijen van de VVD is opstapt! Zelfs de onderzoekscommissie van de VVD heeft geconcludeerd dat hij niet integer is geweest.
    Kortom: De man deugt niet en zal dus ook niet veranderen in de toekomst.
    Een andere baan zoeken is misschien het beste!?

    BeantwoordenVerwijderen