Pagina's

22-03-15

Een nieuwe lente, een nieuw begin!?

·         De ING heeft alles aan het Rijk terugbetaald. Dus kan de bank als vanouds bonussen gaan uitkeren aan bankdirecteur en bestuurders. (Wij zijn bij die bank, maar zodra het maar even kan, gaan we naar een bank die wel betrouwbaar is.)
·         We gaan zeker niet naar ABN Amro met een man als Gerrit Zalm (ook een linkmiegel en een VVD’er) in de gelederen, want ook bij deze bank - een staatsbank - hebben de bestuurders zichzelf een “dikke” salarisverhoging toegekend. (Echt niet normaal. Toch? Aan de werknemers wordt niet gedacht.)
·         Nederland moet zo snel mogelijk van het GAS af! Dat moet en dat kan! (Zo nodig moeten de onderzoekers geholpen worden met ons belastinggeld.)
·         (Nog maar weer eens zeggen!) O.a. onze Kieswet moet nodig worden aangepast, want er zijn teveel partijen. (Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er moet wat te stemmen zijn. We moeten af van al die coalities, van al dat geonderhandel! En: Dag Eerste Kamer, de Waterschappen onderbrengen bij de (grotere) provincies en de meeste gemeenten groter maken dan 100.000 inwoners.)

·         Maar vooral: Nog meer Europees gaan denken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten