Pagina's

24-09-15

Commentaar bij “Opvallend nieuws”

#
·         Nederland moet Guantánamo Bay-gevangenen blijven weigeren. Laat Amerika (de VS) zijn gevangenen zelf maar opnemen en verzorgen.
·         Laat VW maar stikken in zijn leugens.
·         Het Rijksmuseum krijgt groen licht voor de aanschaf van twee Rembrandts voor 160 miljoen euro. Wat mij betreft had de koop niet gehoeven. Er zijn wel meer mooie en belangrijke Rembrandts in het buitenland.
·       Sommige Europese landen willen geen vluchtelingen toelaten/ opnemen. Schandalig natuurlijk! Maar wat doet de EU met die landen? Beboeten? Zet ze buiten de EU!
·       Ayham Al-Ahmad speelt piano op straat in Yarmouk, voor zijn vlucht. Strijders van IS namen zijn buurt in en staken de piano in brand. Deze tekst stond onder een foto in de krant. Ik moest onmiddellijk denken aan de film “De pianist”.# Waarom weet ik niet goed.
·         Griekenland heeft weer een premier. Tsipras. Van mij had het al Grexit mogen zijn, maar misschien gebeurt dat, na het betalen van opnieuw vele miljoenen euro’s, alsnog?
·         Er komt nog meer geweld in Israël. Netanyahu deelde (expres?) niet mee dat de veiligheidstroepen op straat in geval van nood met scherp mogen schieten.
·         Er is ook al haat en (brood)nijd bij de Amsterdamse kunstbeurs Realisme? Opnieuw wordt het Noorden achtergesteld door de Randstad?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten