Pagina's

30-09-15

Hier is verder commentaar overbodig!?


 • Zowel tegen bankiers als topwetenschappers zeg ik: Als jullie denken het ergens anders beter te kunnen krijgen, dan moet je direct gaan/ opstappen. (Maar dan later niet meer komen zeuren over dit of dat! Mondje dicht dus.)
 • Hoe is het mogelijk dat de Taliban Kunduz heeft kunnen innemen!? [Wat heeft het voor zin gehad dat er Nederlandse militairen, politiemensen en hulpverleners in Afghanistan zijn (geweest)? En wat te zeggen van de in dat land gedode Nederlandse militairen en van de militairen die voor hun leven gehandicapt zijn geworden? Het zal je zoon of dochter maar zijn die het is/ moest overkomen. Laat de (corrupte) mensen elkaar daar maar afmaken. De goedwillende mensen zijn - ook daar - (weer) de dupe.]
 • Wat moet je met Van der Steur (VVD)? (Wegsturen, lijkt mij de juiste oplossing.)
 • Wat moet je met Mansveld (PvdA)? (Wegsturen, lijkt mij de juiste oplossing.)
 • Hoe bestaat het dat het aantal zetels voor de PVV in de peiling zo enorm is gestegen? (Degenen die dit hebben laten gebeuren moeten zich schamen! Maar het is voor hen niet te hopen dat zij ooit in eenzelfde situatie terecht zullen komen.)
 • Wat moet/ doe je met mensen in de landelijke politiek als een Bram Moskowicz en een Dirk Scheringa? (Gewoon NIET op stemmen, lijkt mij de juiste oplossing.)
 • Ook bij de ING-bank terecht gekomen, omdat je destijds bij de Postbank zat? (Dat is dus echt baaalen!)
 • De ING is op alle fronten verkeerd bezig!? (Qua bankzaken, etc.!)
 • Waarom moet premier Rutte in de VN reclame maken voor Heineken? [Hij moet zich schamen! (Heineken is sowieso niet te drinken.)]
 • Tegen een 27-jarige bestuurder van een grote, zware tractor, die in Staphorst tegen een auto botste, waardoor een peuter van 3 jaar om het leven kwam, is 240 uur taakstraf en een rijontzegging van 1 jaar geëist. (Een TAAKSTRAF! Nooit meer op een trekker mogen rijden zou mijn eis zijn!)
3 opmerkingen:

 1. De man die in Lutten (Twente) in maart van dit jaar een 5 wkn oude baby doodreed, is tot 4 jaar cel veroordeeld en kreeg voor 10 jaar een rijontzegging.
  De man die in Staphorst een peuter van 3 jr dood reed, krijgt een taakstraf en rijontzegging van 1 jr?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu) kreeg wel felle kritiek te verduren, maar ze zit er nog steeds!
  Zwaktebod van de Tweede Kamer.
  Wat had Hans Anders daar te zoeken als president-commissaris van ProRail? Beiden (Mansveld en hij) zie je op de foto lachen als een boer met kiespijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry. Moet zijn Hans Alders!
  Hans Anders is wat anders, maar misschien zou Alders juist wel een goede bril kunnen gebruiken?
  Want wat doet Hans Alders nog in het Noorden? In de provincie Groningen?
  Om de mensen te helpen, of om zijn eigen portemonnee te vullen?

  BeantwoordenVerwijderen